01 2301 002 | 098 268 668

O nama

25 godina uspješnog rada

Autoškola SVETICE osnovana je 1996. godine. U proteklom razdoblju postali smo jedna od najuspješnijih autoškola na području grada Zagreba sa iznimnim rezultatima prolaznosti što potvrđuje više tisuća zadovoljnih polaznika.

U tome su nam pomogli naši pomno odabrani zaposlenici koji se poslom osposobljavanja bave dugi niz godina (voditelj i predavač s preko 35 godina radnog iskustva u osposobljavanju kandidata za vozače), koji prilikom zapošljavanja prolaze zahtjevna testiranja. 

Možemo se pohvaliti moderno opremljenim prostorom u kojem se pohađa nastava iz Prometnih propisa i pravila, modernim i novim vozilima koji služe za obuku vozača A1, A2, A i B kategorije.

Ukoliko tražite autoškolu u kojoj želite brzo, kvalitetno i sigurno naučiti upravljati motornim vozilom A1, A2, A i B kategorije, autoškola SVETICE je idealni partner za to zbog svoje idealne pozicije (blizina tramvajske stanice, blizina prometnog vježbališta), svojeg kvalitetnog kadra, vrhunski opremljenog prostora, te novih i modernih vozila koji služe za obuku.

Upiši se već danas!

Pripremite se za testiranje i učite online na našoj novoj web aplikaciji.